رفتن به محتوای اصلی
مستخدمین دستگاه فاشیسم قبیله

مستخدمین دستگاه فاشیسم قبیله

اعلامیۀ فدراسیون فرهنگی تورکان افغانستان در رابطه با توطئه های نفاق افگنانۀ مقامات دولتی در ولایت جوزجان

زمان مطالعه: ( کلمه)
همرسانی:

درین شرایط حساس و یأس آوری که باز هم دشمنان داخلی و خارجی این سرزمین با هزاران دسیسه و توطئه، مصروف نا بودی آخرین ریشه های امید مردم، در جهت رهیابی به یک زندگی انسانی به دور از جنگ و بیعدالتی ها قرار داشته، و از بکار گیری هیچ نیرنگی در جهت برهم زدن زندگی متعادل و قانونمند مردم ما خودداری نمی نمایند، بلند شدن صدا های نا هنجار توطئه و دسیسۀ ارگ نشینان و استخبارات کشورهای مداخله گر در امور افغانستان، از طریق والی ولایت جوزجان، مردم افغانستان، خصوصاً باشندگان شهر شبرغان و دیگر نواحی تورک نشین کشور را بشدت تکان داد.

مردم افغانستان که درین روزهای حساس و سرنوشت ساز زندگی خود، بیشتر از هر زمان دیگری به وحدت و یک پارچگی نیازمند است، با کمال تأسف با سیاست های تفرقه آفرین گردانندگان دولت از یک طرف و دست درازی های بی شرمانۀ کشور های خارجی از جانب دیگر دست به گریبان بوده و راهی را که بعد دهه های متمادی جنگ و خونریزی ضرورتاً بایست به یک زندگی صلح آمیز منتهی شود، معکوساً بطرف یک دور جدید آغاز بدترین کشمکش ها ملاحظه می نماید.

توطئه های اخیر دولت کرزی ودیگر حلقات تمامیت طلب که با بی مسئولیتی تمام گردانندگان دولت را در مقام اجرایی وگردانندگی پروژه های نفاق قرار داده، واز این طریق فکر ابقای خود واطرافیانش را در رأس قدرت وحاکمیت دولتی افغانستان به سرمی پرورانند، کشنده ترین وخطر ناکترین سلاح های متلاشی سازی وحدت و همبستگی مردم در جهت رهیابی به یک زندگی سعادت مند باهمی در یک فضای عاری از تمامی انواع بیعدالتی هاست.

مردم افغانستان بخوبی میدانند که ریشۀ این چنین دعوا هایی که جناب عالم ساعی در مخالفت با جناب جنرال دوستم راه اندازی نموده از کجا آب می خورد و چه اهدافی را دنبال می نماید.

ما همه نیک می دانیم که در هر دوری از انتخابات ویا دیگر مراحل حساس حیات سیاسی و اجتماعی کشور، پای افرادی همچون اکبر بای ها ،عالم ساعی ها و غیره چرا و با چه نیاتی با بلند شدن بیرق مخالفت برعلیه جنرال دوستم به میدان کشیده می شود.

امروز اگر این بیرق ها برعلیه جنرال دوستم بلند گردیده، در گذشته ها برعلیه تمامی قهرمانان مبارزی که در راه آزادی و عدالت قدم گذاشته اند بلند شده و در فردا هم هر آنکسی که درین مقام قیام نماید، با چنین توطئه ها مواجه خواهد شد، و این کاملاً طبیعی و امریست موافق با حال و هوای ستمگری و بیعدالتی در تاریخ.

رسالت این عده افراد در تاریخ همین است که در خدمت دشمنان مردم خود قرار گیرند و از نام مردم برعلیه مردم استفادۀ سوء نمایند.

این مستخدمین دستگاه فاشیسم قبیله چرا به عوض رجوع به وحدت و همبستگی عاقلانه که مردم ما اشد نیازمندی را بدان دارند، همیشه و آنهم درست در حساس ترین لحظات وارد معرکۀ نفاق گردیده و نقش عملی کنندۀ برنامه های شوم دشمنان را در بهم زدن یک پارچگی مردم ما بدوش می گیرند.

اگر از جناب والی جوزجان و معاون حزب جنبش ملی و اسلامی افغانستان پرسیده شود که به عنوان یکی از اعضای رهبری این حزب چرا تا این موقع مسألۀ بود و نبود خودرا با حزب بر اساس پرنسیپ های پذیرفته شده در اساسنامۀ حزب حل و فصل ننمود و منتظر باقی ماند، تا این شرایطی که از یک طرف قدرت های فاشیستی توطئۀ تذکره های الکترونیکی را روی صحنه آورده اند و از جانب دیگر انتخابات دور بعدی ریاست جمهوری درحال تقرب است و نیروهای بین االمللی هم با تحویل دهی عام و تام امور امنیتی کشور به نیرو های دولتی افغانستان، آمادگی های ظاهری خروج خودرا در دستور کار قرار داده و بنای ایجاد دولت موازی طالبان را در قطر در حال عملی ساختن اند، ایشان با چنین یک قهرمان بازی هالیودی و بالیودی در صحنه قد افراشته و دستور قتل عام مردم را، با بهانۀ دفاع برعلیه جنرال دوستم، به مسئولیت خود صادر می نمایند.؟؟؟؟؟؟؟ چه جوابی خواهند داد؟ البته که جواب ایشان بجز از جواب های دیکته شده از جانب آقای کرزی و تیم تمامیت خواه او چیز دیگری نخواهد بود و نیست.

ولی باید است بیاد دارند که در تاریخ خلق تورک و دیگر خلق های ساکن این سرزمین اینگونه چهره های تبارز یافته نظر به نیاز قدرت مندان و ستمگران زمان کم نیست و شاید هم عده ای از ایشان در زمان حیات خود صاحب مال و منال، مقام و منصبی هم شده باشند، ولی قضاوت تاریخ و نامی را که در نزد نسل های بعدی از آن خود کردند، مسلماً نصیب تمامی چهره های خدمتگار ستمگران و فاشیست ها هم خواهد ساخت.

این دریافت ما از حادثه آفرینی های سازمان یافته ی اخیر به هیچ وجه، حکم جانبداری از کسی و مرجعی را دارا نبوده، بلکه صرفاً بیانگر روح فاجعه بار قضایا با در نظر داشت برنامه های شوم دشمنان و نیاز مردم ما به وحدت و همبستگی است، که با حیف و افسوس در معرض عملیات آگاهانۀ دشمنان مردم قرار گرفته و هر لحظه انکشاف می نماید.

وقیح ترین تلاش اینگونه اشخاص، فعالیت های نفاق افگنانۀ ایشان، تحت نام مناطق و ولایات کشور همچون تخار، جوزجان، فاریاب، سمنگان وغیره است، که شاید هم پای یک عده آدم های بی تجربه و احساساتی را به پیش خواهد کشید و این خود اوج فاجعه و بزرگترین خطای آن کسانی است که مردم مارا با استفاده از نام مناطق متعلق بخود تقسیم بندی نموده و بنای یک سازش خاینانۀ تفریق و تجزیه را در بین مردم اساسگزاری می نمایند.

فدراسیون فرهنگی تورکان افغانستان درحالیکه از وقوع این حوادث به شدت متأثر است و دوام آنرا هیچگاهی به نفع مردم ما نمی بیند، از دست اندر کاران این بازی های ویرانگر با کمال اعتذار تمنا دارد، که دست از همکاری با دشمنان آزادی و عدالت در کشور برداشته و برزگر تخم نفاق و کینه در بین مردم شریف و رنج دیدۀ افغانستان، خصوصاً مردم تورک کشور نشوند.

این مرحلۀ تاریخ مرحلۀ وحدت و همبستگی آگاهانۀ مظلومین در مقابله با تمامی انواع برخورد های بیدادگرانه و تبعیض آلود در افغانستان است و کسانی که این ضرورت حیاتی وحدت و همبستگی را فدای دستیابی به خواست و امیال جاه طلبانۀ خود می سازند، هیچ راه برائتی در تاریخ نخواهند داشت، و عناوین دولتی ایشان، آنانرا در تاریخ تبرئه نخواهد کرد.

وحدت و یک پارچگی مردم ما بزرگترین نیاز زمان است و هرآن کسی که این نیاز را برهم میزند، بزرگترین جفاگر تاریخ بر حق مردم ماست.

فدراسیون فرهنگی تورکان افغانستان

۲۱ جون ۲۰۱۳ میلادی

Poems for the Hazara

The Anthology of 125 Internationally Recognized Poets From 68 Countries Dedicated to the Hazara.

Order Now

نظرات

52 دیدگاه
چمبر علی

مستخدمین دستگاه فاشیسم قبیله

اقای محمد ! من قصد توهین به امیر تیمور ندارم و نه داشتم، این واقعیت است ، که امیر تیمور گروگانی یک شخص مستعد ، یک رهبر کنجکاو و نابغه جنگی بود ، ولی در مورد اینکه چرا بنام لنگ یاد میشه ، بنظرم در یاداشت های خود امیر تیمور هم به این گپ اشاره شده است، که در هرات وختیکه مصروف گوسفند چرانی بود از طرف کسی هدف قرار گرفته شده بود .... والله اعلم ... اصلا موضوع این بود که پشتونها در شمال افغانستان زندگی داشتن یا نی ؟ من از مقالات علمی بریش اسناد جمع کردم ، ولی این بهمن بیهوده را قانع کرده نتانست ... در مورد اینکه من خوده هزاره معرفی کردیم ، نه خیر مه مشخصا نگفتیم که هزاره یا پشتون استم ، من حالی هم به این تاکید میکنم ، که همه باید بنام یک افغان زندگی کنیم، صحیحست که از لحاظ نسبی من با قوم پشتون تعلق دارم ، ولی هویت ملی من افغان است، ازیخاطر خوش دارم ، بنام افغان یاد شوم ...

صادق

مستخدمین دستگاه فاشیسم قبیله

چمبرعلى ! شاید تو یک آدم ااحمق, کودن و خر نباشى ولى خود را در زیر نقاب حماقت مخفى کردى و میخواهى که ذهن آدم هاى کم مطالعه را خراب کنى !

اول اینکه امیر تیمور فرزند امیر تراغاى یک خان زاده بود و به گوسفند چرانى نیاز نداشت و از خوردی مشغول آموزش تاکتیک های شمشیر زنی و اسپ سواری گردید, دوم اینکه امیر تیمور در کتاب مشهور خود (منم تیمور جهانکشا) مینویسد که در جنگ هاى آسیاى میانه به نزدیکى هاى تاشکینت امروزى از پاى زخم شد.

سوم اینکه تو با هفت پشت خود هفتاد هزار مرتبه گو خوردى که همه را "افغان" خطاب بکنى.

والسلام

صادق

نمایش ۱۰ نظر در هر صفحه — برای مشاهده سایر نظرات از کلیدهای زیر استفاده کنید.
مجموع 52 نظر
ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس