صفحه نخست > خبر و گزارش > محکمه ای که خود نقض قانون است؛ متهم اصلی اکلیل حکیمی در حال فرار

محکمه ای که خود نقض قانون است؛ متهم اصلی اکلیل حکیمی در حال فرار

کابل پرس خبری
دوشنبه 2 جولای 2018

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

کارشناسان حقوقی معتقدند که محکمه ای که امروز در کابل برای آقای رزاق وحیدی برگزار شده بود، خود ناقض قانون می باشد.
زهرا سپهر یکی از حقوقدانان و فعالان کشور می گوید:
"جریان محاکمه آقای وحیدی را دیدم، دفاعیه بسیار دقیق ومستند بود و تمامی نواقص مربوط به مراحل تحقیق در آن اشاره شده بود، یک چنین دوسیه ای با اینهمه نواقص و خالیگاه های قانونی اصلا ایجاب تحریک دعوای جزایی را نمی کرد، حالا باید دید قضات محترم چه نوع برخوردی با این قضیه میکنند، دلایل الزام برای محکوم کردن آقای وحیدی قانع کننده و قانونمند نیستند و اجراآت جزایی پر بود از مشکلات هم در بخش ماهوی و هم در بخش شکلی.
ببینیم محکمه و هیات قضایی تا چه اندازه عادلانه و عاقلانه تصمیم می گیرند و نتیجه این محکمه علنی چه می شود.
امیدوارم قضاوت بر اساس خویش خوری، فشار، تبعیض قومی و منافع سیاسی افراد نباشد چون متاسفانه قضات اگر بخواهند برای مجرم ساختن یک متهم راههای زیادی بلدند و می توانند مواد قانون را آنگونه که خود می خواهند استفاده کنند.
ما خواهان عدالت هستیم، عدالتی که معنایش قوم ستیزی و تبعیض نباشد."

فتانه اسحق گیلانی نیز نوشته است که:

امروز اولین محاکمه علنی و خاص یک عضو قبلی کابینه(عبدالرزاق وحیدی) وزیر پیشین مخابرات برگزار گردید. اما سوال اینجاست که اتهام فساد، رشوت، اختلاس، و جرایم دیگر علیه بسیاری مقامات عالی حکومت قبلی و فعلی وجود دارد، اما چرا فقط عبدالرزاق وحیدی محاکمه می‌شود؟ چرا بعضی‌ها از تطبیق قانون هنوز هم معافیت دارند؟
از محاکمه کردن شخص متهم و اختلاس‌گر هیچ کس دفاع نمی‌کند، اما مسله‌ی اصلی اینست که چرا در سالهای نخستین حکومت، برخی بلند پایه های دولت که اختلاس و تقلب شان آشکار بود مورد محاکمه قرار نگرفت؟ آیا این خودنمایی‌ها در این اواخر نشان دهنده کمپاین انتخابات پیشرو نیست؟ چرا در برخورد تطبیق قانون برخوردهای دوگانه صورت می‌گیرد؟
چنین عوام فریبی‌ها، امتداد همان اصل پلیدی است که در هر فکر، سیاست، ابتکار و هر برنامه‌ی این حکومت جاری است. تا چی وقت مردم بیچاره ما را فریب می‌دهید.
زمانیکه وزیر مالیه پیشین از پاسخ دادن، چون و چرای 10 فیصد مالیه کریدت کارت، کوتاه آمد، چرا مورد سوال قرار نگرفت؟ چرا ریاست جمهوری نسبت به فساد برخورد ابزاری و دوگانه دارد؟
نتیجه این محکمه علنی برای ما روشن است، چون این ترفند های حکومت بار اول نیست که به نمایش گذاشته میشود، بلکه بارهاست چنین نیرنگ‌ها را انجام داده است.

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید
Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس