ائتلاف های انتخاباتی در یکسو، نگاه ها به سمت داکتر بشردوست در سوی دیگر
زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )
کابل پرس?: در چند روز و هفته گذشته افراد و گروه های سیاسی مختلف افغانستان به شمول انورالحق احدی، حنیف اتمر، ژنرال دوستم، محمد محقق، عطا محمد نور، احمد ضيا مسعود، عبدالله عبدالله، کریم خلیلی، یونس قانونی، رسول سیاف، ارغندیوال، داود عمرزی و فعالان سیاسی آمریکایی مانند زلمی خلیل زاد، اشرف غنی احمدزی، علی احمد جلالی و قیوم کرزی بر سر انتخابات احتمالی آينده مشغول چانه زنی می باشند و طبق خبرها، هر کدام از آن ها به سمت ائتلاف های مختلف پیش می روند و در برخی موارد آن ها ائتلاف های خود را و کیفیت ترکیبی آن را اعلام کرده اند. این ائتلاف ها گرچه در تجربه ی سیاسی افغانستان چندان پایدار به نظر نمی رسند و در کشوری که هر روز آبستن حوادث پیش بینی نشده است، شکست آن ها دور از انتظار نبوده و عاری از محور های استراتژيک مشخص می باشد.
در سوی دیگر این بازی های سیاسی، چشم ها و نگاه افکار عمومی به یکی از چهره های مطرح و متفاوت در صحنه ی سیاسی افغانستان است که در انتخابات ریاست جمهوری پیشین توانست، توجه و رای بخش قابل توجهی از مردم را بدست آورد. داکتر رمضان بشردوست هر چند هنوز به صورت رسمی شرکت خود را در انتخابات ریاست جمهوری اعلام نکرده اما، همچنان یکی از چهره های بحث برانگیز سیاسی در انتخابات احتمالی سال آينده می باشد. بسیاری از چهره های مستقل سیاسی افغانستان و بخش قابل توجهی از افکار عمومی در افغانستان، به داکتر بشردوست به عنوان وزنه ی قابل توجه در انتخابات نگریسته که با توجه به کارنامه ی سیاسی وی، امکان ائتلاف وی با گروه ها و افراد سیاسی موجود، دور از ذهن به نظر می رسد.
در این وضعیت که از سویی ائتلاف گروه ها و افراد سیاسی شکل گرفته و یا در حال شکل گرفتن است و افکار عمومی به پایداری آن چندان خوشبین نیست، نگاه ها متوجه حضور احتمالی داکتر رمضان بشردوست در انتخابات می باشد که این حضور می تواند بر فضای سیاسی افغانستان تاثیر قابل توجه داشته باشد.
پيامها
29 آگوست 2013, 12:29, توسط نادر
آزموده ها را بار دهم نباید آزمود. این جنگسالاران امتحان خود را چندین بار به مردم افغانستان داده اند و
ناکام و روی سیاه ازین آزمون بیرون برآمده اند..
مردم باید به انسان های وطنپرست و صادق رای شانرا بدهند، یا این انتخابات مسخره را بکلی بایکوت کنند.
29 آگوست 2013, 13:55, توسط بی وطن!
همین که یک غیر اوغو بر مسند حاکمیت قرار بگیرد این بزرگترین دست آورد تاریخی انتخابات سال آینده خواهد بود! اوغو و بیضه مال های اوغو باید صحنه را ترک بنمایند!
29 آگوست 2013, 15:59, توسط سنگ شکن
از گدا بازی های بشر دوست کاری ساخته نیست! ایشان میخواهد ادای گاندی را در بیاورد. بشر دوست اگر میخواهد برای مردم کاری انجام دهد اول باید به سر و صورت خود برسد و بعد آن خیمهء مضحک را جمع کند و بصورت جدی وارد سیاست شود. هر کاری از خود یک نوع پرنسیپ دارد.
29 آگوست 2013, 16:22, توسط jiran
دوستان این انتخابات کذایی یک نمایش نامه ای بیش نیست و هیچ قدرتی نمی تواند کاری کنند و این جهادی های دزد چپاول گر و هفت تنظیم وطن فروش و از دست هیچ کدام شان کاری ساخته نیست و چیزی که قبلا بر نامه ریزی شده و طبل نا سزای 2014 که مثل موریانه تارو پود مردم بی بضاعت را خورده و زندگی مردم را به نا کامی و نا امیدی رسانیده اند ، و این اقای بشر دوست از دستش کاری ساخته نیست اگر این اقا هر قدر داد و فریاد بزند و مثل اقای وزیر داخله از قدرت خلع و به تاریخ می سپارنش ، چون که این دور زمانه ادم های وطن پرست و صادق را دیوانه می خوانن
و هر قدر هوشیار و دزد باشی همان قدر با صیلایت و با شخصیت هستی .
29 آگوست 2013, 19:31
اقای بشردوست را اگر دقیق شویم شدیدن بیمار است او که نتوانست یکماه یک وزارت را پیش ببرد چطور میتواند یک مملکت را با هراران مشکلات داخلی و خارجی اش اداره کند اگر شما کار زار های انتخاباتی گذشته اش را نگاه کنید در حد یک کودک و انهم شیدیدن بیمار بهترین کار برای او در اپوزسیون باقی ماندن است
31 آگوست 2013, 22:41, توسط maqsud
مطمئن باشید دوستان, گاندی دوم رمضان بشردوست خواهد بود.
آنلاین : http://www.kabulpress.org
31 آگوست 2013, 23:35, توسط watan
فرزند کرزی و هوا خواه استعمال واژه پوهنتون لیاقت بوت پاکی کرزی را دارد وبس.
1 سپتامبر 2013, 10:52, توسط بهمن
وختی آدم های کارازماتیک موجود نیست ، سرمایه گذاری بالای کچالو و ملی سرخک ، توهین به عقل و خرد خان کاکا و شابوبو است .
رأی من و سکینه ، برای خانم رضای رییس جمهور، و هوشنگ سیاوش معاون رییس جمهور ، رمضان بشر دوست ، شهردار کابل . وزیر داخله فعلی برحال . بقیه همه در زندان پلچرخی . فقط همین وبس .
2 سپتامبر 2013, 18:41, توسط گدای صلح
یک نکته را نباید فراموش کرد که رییس جمهور شدن حتما نیست که فلیسوف یا پروفیسور باشی. اگر در کارنامه ای رییس جمهور های دنیا در یک قرن نظر اندازید میبینید که تقریبا 50% ریس جمهور های دنیا افراد عادی بودند که دارای سواد حد اقل بودند. اما کار کرد های شان برای ملت قابل قدر در تاریخ ملت های شان درج است ما در تاریخ افیاغستان، محدود رییس جمهور های خوب هم داشته ایم که میخواستن این افیاغستان بیمار را از سیاحچال عفونت نجات دهند اما از سوه مدیریت ضعیف که دستگاهای دولتی را اداره می کردند هیچگاه به ساحل مقصود نمیرسیدند، پس به این نتیجه میرسیم که ما ملتی خیلی خوب هم نستیم، رییس جمهور یک شخص هست این ملت هست که رییس را یاری و پشتبانی میکن،د ازین مبحث بگذریم داستان به درازا می کشه اصل قضیه ای فعلی که جناب رییس فعلی جناب کر زای که مرغ سعادت بر بامش نشست از هوتل داری عادی به ریاست جمهوری تکیه زد که حتی در رویا هم برایش متصور نبود یک روز رییس یک ملت خسته خواهد شد ، خودش هم شگفت زده بود، وگر نه جناب عالی فعلا در همان هوتل اش صبح زود از خانه بدر مشد و شب هم دیر به خانه بود و بس ، پس بییاید همین جناب هاجی بشر دوست را هم یک چانس بدهید به امتحانش می ارزه حد اقل دستش در خون ملت اغشته نیست اگر ایشان کاری نتوانست برطرف کردنش خیلی هزینه نخواهد داشت مثل رییسان که دیگر که چوکی های شان در پشت شان چسپیده که اگر قصد جدا کردن به میان اید یا رییس را از چوکی با تبر جدا کرد یا خون های دها انسان بیگنا ریختانده شود تا چوکی از رییس جدا شود، همه ملت افیاغستان پشتبانی اش را از جناب بشر دوست اعلان بدارند قرنها هدر رفت چند صباحی هم در حساب قرنهای از دست رفته واریز کنید من مطمعینم که بشر دوست خانه به خانه در خواهد زد هیچ فردی از قلم نخواهد فرو افتاد. لطفا ملت غیرتمند ! ستاپ یاغی گری و غیره تعصبات ضد انسانی، پس بییاید بشر دوست را یاری کنید، اعلانات را در فسبوک تان برای هرچه دوست و اشنا هست گسیل بدارید، جوانان و تشنه کامان صلح بپا خیزید . به امید فردای بهتر برای ملت رنجدیده ای افغانستان . گدای صلح .