اعتصاب دانشجویان دانشگاه کابل برای انجام رسالت انسانی و ملی شان که همانا داد خواهی برای عدالت، برابری و پیشرفت کشور است, یک حرکت مدنی وانسانی برای اهداف متعالی بوده و جایی بسا قدر دانی و همراهی را دارند.
ما جمعی از دانشجویان هرات به نمایندگی از دانشجویان هرات اعلان حمایت از این حرکت نموده و خواسته های آن را بر حق می دانیم و به دولت افغانستان پیام می دهیم که هر چه زود تر به خواسته های مشروع اعتصاب کننده ها ( برکناری رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه کابل و نقطه پایان گذاشتن به فساد و تبعیض ) پاسخ مثبت داده و رسیدگی نماید.
از سوی هم توجه دانشجویان را به اصلاح در نظام آموزشی وزارت تحصیلات عالی تمنا داریم تا در این قسمت نیزداد خواهی انجام دهند؛ چنانچه کارکرد یک نظام بستگی به خود نظام دارد و اصلاحات بنیادین در جهت همسویی با برابری، عدالت و پیشرفت در نظام، یک نیاز مبرم و اساسی پنداشته می شود.
در اخیر به همه همرزمان اعتصاب کننده صادقانه و مصممانه اعلان می داریم، که ما در همسویی با شما قرار داریم و در صورت پاسخ ندادن به خواست ها و داد خواهی تان، مبارزه¬ای در خور نیاز را به شیوه مدنی و مطابق با قوانین نافذه کشور راه اندازی خواهیم نمود.
داود وصل( دانشجو وفعال مدنی) میرویس رهجو( دانشجو و فعال مدنی) ابراهیم شهرستانی(دانشجو فعال مدنی) جمشید رحیمی( فعال مدنی و دانشجو) محی الدین فرهمند( دانشجو و فعال مدنی) آغامحمد امیری( دانشجو و فعال مدنی) مصطفی فروتن( دانشجو وفعال مدنی) عبدالصبور ( دانشجو)
