اندونیزیا: یک پناهجوی 17 ساله در اثر لت و کوب پلیس جان داد
یکی از این پناهجویان اد عا می کند که پلیس زندان اندونیزیا؛ محمد تقی را در آب انداخته و بعد به " دم برق" داده است. او می گوید محمد تقی در حالیکه به خاطر پای شکسته اش درد می کشید؛ زیرلت و کوب و شکنجه با برق جان داده است.
زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )
پناهجویان بازداشت شده در زندان " پونتیانک" در جزیره " کلیمنتن" می گویند؛ محمد تقی نوجوانی هفده ساله اهل ولسوالی جاغوری ولایت غزنی که مدت ها در این بازداشتگاه زندانی بود؛ شب 26 فوریه 2012 توسط پلیس اندونیزیا به قتل رسیده است.
این پناهجویان که نمی خواهند نام شان فاش شود می گویند؛ "محمد تقی می خواست از باز داشت گاه فرار کند ولی حین فرار، پایش شکسته بود و بعد توسط پلیس دستگیر شد. بعد پلیس های زندان او را تا توانستند شکنجه کردند، آنهم پیش روی دیگران".
یکی از این پناهجویان اد عا می کند که پلیس زندان اندونیزیا؛ محمد تقی را در آب انداخته و بعد به " دم برق" داده است. او می گوید محمد تقی در حالیکه به خاطر پای شکسته اش درد می کشید؛ زیرلت و کوب و شکنجه با برق جان داده است.
شکنجه با از طریق وصل کردن قربانی به سیستم برق در بسیاری از کشور ها توسط سازمانهای استخباراتی و حکومت های استبدادی مورد استفاده قرار می گیرد ولی از نگاه حقوق بشری این نوع شکنجه یک جنایت شمرده می شود. برای متوقف کردن این نوع شکنجه گرچند سازمانهای حقوق بشری از سال 2006 به بعد فعالیت های گسترده ی را آغاز کرده اند و در این مدت ده ها شرکت سازنده ابزار این نوع شکنجه از طرف سازمانهای حقوق بشری شناسایی و مورد تحریم قرار گرفته اند، اما کماکان از این نوع شکنجه در بسیاری از کشورهای جهان به صورت گسترده مورد استفاده قرار می گیرد. "سازمان عفو بین الملل میگوید شکنجه به وسیله شوک الکتریکی و آزار زندانیان بوسیله ابزار برقی دست کم در 50 کشور جهان و به ویژه در خاورمیانه،آفریقا،آمریکای لاتین و آسیا رواجی گسترده دارد".
از سوی دیگر پناهجویان زندانی در بازداشتگاه های اندونیز یا می گویند؛ وضعیت پناهجویان در بازداشتگاه های این کشور به شدت غیر انسانی است و پناهجویان از ابتدایی ترین حقوق شان نیز محروم هستند. این پناهجویان که تعداد شان به صد ها تن می رسد اد عا دارند که پلیس اندونیزیا از هر نوع شکنجه علیه آنها استفاده می کند.
پناهجویان می گویند ؛ مسئولین کمیسیاری عالی سازمان ملل "UNHCR" و سازمان بین المللی مهاجرت "IOM" ازوضعیت رقت بار آنها در زندانهای مخوف اندونیز یا آگاه اند، اما به خاطری اینکه کارمندان این سازمانها همه اندونیزیایی هستند؛ آنها همیشه از این وضعیت چشم پوشی می کنند. از این رو گزارش های آنان در باره وضعیت پناهجویان نیز تاکنون، همیشه مغرضانه و بی اساس بوده است.
عده ی از پناهجویان بازداشتگاه " بالوان" در جزیره " سوماترا" که مدت دوسال می شود در آنجا بازداشت هستند، می گویند؛ دوماه قبل 13 تن از این بازداشتگاه فرار کردند اما متاسفانه 3 تن آنها دوباره توسط پلیس اندونیزیا دستگیر گردیدند. پلیس ها پس از دستگیری این سه تن آنها را به شکلی و حشتناکی شکنجه کردند که اکنون وضعیت روحی و جسمی آنها به شدت نگران کننده است. این پناهجویان می گویند که وضعیت به شدت غیر انسانی است طوری که آنها همه روزه مردن و دوباره زنده شدن را احساس می کنند.
اندونیز یا از جمله ی کشورهای است که کنوانسیون حمایت از پناهجویان را امضا نکرده است. از این رو سازمانهای مدافع حقوق بشر کمتر می توانند در باره وضعیت پناهجویان در این کشور وارد عمل شوند. از سوی دیگر این کشور به خاطر نزدیک بودن به آبهای استرالیا همیشه مورد توجه پناهجویان بوده است و سالانه صد ها پناهجو از کشور های مختلف، از جمله افغانستان، ایران و عراق وارد این کشور می شوند.
در سال گذشته صد ها پناهجو که از این کشور با کشتی های کوچک می خواستند خود را به استرالیا برسانند در آب ها دچار حادثه گردیده و جان دادند.
طبق گزارشها؛ آمار پناهجویان افغانستانی در اندونیزیا به شدت بالا و در حال گسترش است. پناهجویانی که در این اواخر خود را به این کشور رسانده اند می گویند نبود امنیت، گسترش جنگ، فقر، و نقض گسترده ی حقوق انسانی آنها توسط نیروهای دولتی و طالبان باعث مهاجرت آنها شده است. آنها همچنین از خروج نیروهای بین المللی از افغانستان و احتمال جنگ های داخلی به شدت نگران اند و می گویند هیچ امیدی برای ماندن در افغانستان را نداشته اند.
این درحالیست که دولت حامد کرزی و شخص وزیر امور مهاجرین افغانستان، باعقد قرار داد های شرم آوری باکشورهای مختلف، درحال دورباره بازگرداندن پناهجویان هستند. این قرار داد های شرم آور حکومت حامد کرزی در حالی انجام می شود که وضعیت پناهجویان باز گشته از ایران و پاکستان در افغانستان به دلیل نبود سرپناه و مایحتاج زندگی و کار به شدت نگران کننده است. از سوی دیگر در روزهای اخیر ده ها تن به شمول کودکان و زنان در مناطق مختلف افغانستان که در کمپ های موقت زندگی می کنند به خاطر گرسنگی و سرمای زمستان جان داده اند.
پيامها
1 مارچ 2012, 11:26, توسط nadem
من واقعا متاسفم که مردم هزاره تا هنوز در مسیر راهای کشورهای غیر قربانی میشود . این قربانی از بیکفایتی حاکمیت کرزی و تیم نا خالص شان است اگر امنیت کار شرایط زندگی خوب برای مردم ما میسر شود مردم ما قربانی نمیشود . بخدا قسم در جاغوری جای برای مردم هزاره بکلی تنگ شده بخاطر زیادی نفوس . جای زندگی نمانده است . شما قیاس کنید در تمام مناطق هزاره نشین همین طور است . نفوس مردم هزاره خیلی زیاد ومردم برای چند صباح زندگی کردن چیکار کند در کابل خیمه بزند و از دولت نان طلب کند یا اینکه خود شان با زحمات فراوان صاحب زندگی ابرو مندانه شود . ندیم
1 مارچ 2012, 11:31, توسط baqi samandar
باقی سمندر
حوت سال ۱۳۹۰ خورشیدی
مارچ سال ۲۰۱۲ میلادی
نخست یاد محمد تقی جوانمرګ هفده ساله هموطن خویش را ګرامی میدارم وبرایش بهشت برین آرزو دارم وبرای تمام اعضای خانواده و دوستانش تسلیت ګفته و ارزو دارم تا غم واندوه خود را به نیرو تبدیل نموده و برای به محکمه کشانیدن پلیس جنایت کاردر اندونیزیا عزم خود را جزم نماییم
دو - نفرت وانزجار خود را دربرابر پولیس اندونیزیا اعلان میدارم واګرهموطنان ما بخواهنداز حق انسانی پناهګزینان حمایت نمایند و بدون اینکه خود را درګیر مسایل فرعی سازند وبا اتحاد عمل خواهند توانست تا شکنجه ګران را در اندونیزیا وهر کشور دیګر به پای میز محکمه بکشانند و به کیفر اعمال زشت و ضد انسانی شان برسانند
سه -مبارزه نمودن برای ساختن شرایط انسانی و برقرارنمودن جامعه انسانی در فغان ستان امر مبارزه ملی - دموکراتیک است تا فغانستان خانه مشترک همه مردم شمرده شود و برابری وعدالت اجتماعی برقرار ګردد و رخت جنګ وجنګ افروزان و بیکاری وبیسوادی و تجاوز و مداخلات ګوناکون و فساد های رنګارنګ از دولت وجامعه رخت بندد -
این امر مبارزه طولانی ودرازمدت ملی - دموکراتیک را خواهان است وبایست در این مورد بیاندیشیم و هیچګاه عظمت طلبی و یا کینه توزی ملی وقومی ما را به سر منزل مقصود نمیرساند و بایست خود را از افتیدن در کام عظمت طلبی و کینه توزی ها نګاه داریم
اتحاد -مبارزه - پیروزی
آنلاین : اندونیزیا: یک پناهجوی 17 ساله در اثر لت و کوب پلیس جان داد
1 مارچ 2012, 12:13, توسط نادر
ای وای!
برای کدام یک از فرزندان مظلوم وطنم زودتربگیریم؟ برای آنهایکه درین ویرانه میمانند و از گرسنگی و سردی زمستان در زیر خیمه ها می میرند؟
یا به حال آنهایکه در دریا ها غرق میشوند و در زندان ها بسر میبرند؟
نفرین به این دولت دستنشانده و قاتلان 65 هزار کابلی، که زندگی را برای مردم در وطن خود شان به جهنم مبدل ساخته اند.
1 مارچ 2012, 13:38, توسط همدرد ملاخیل
اندونیزیا هم یکی از کشور های مسامانی بوده که اکثریت مطلق انرا مسامانان تشکیل میدهد از مسامان وبیلخصوص کشور مسلمانی باید چنین توقوع داشت من بعید از مسلمان نمیدانم.
خیلی متاثر هستم وبه فامیل ان صبر میخواهم.
6 مارچ 2012, 12:53, توسط سیدعصمت الله (جاغوری)
لعنت برپولیس اندونیزیا.