وضعیت نگران کننده پناهجویان افغانستان در زندان های اندونزی
تماس تلفونی یک زندانی با همکار کابل پرس در اندونزی، هنگام لت و کوب پناهجویان توسط پولیس: مسوولین زندان از دادن آب آشامیدنی سالم و غذا به آنان خودداری می کند و وقتی آنان نسبت به این امر اعتراض کردند، به شدت مورد لت و کوب پولیس قرار گرفتند. او می افزاید که مسوولین زندان، غذایی که برای پناهجویان اختصاص یافته را بیرون از زندان به فروش می رسانند.
زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )
کابل پرس?: يکی از پناهجویان افغانستان که در زندانی مخصوص مهاجرین در جزیره بالی کشور اندونزی بسر می برد، به کابل پرس گفته است که پولیس اندونزی به آنان حمله کرده و آنان را به شدت لت و کوب کرده است. او در حالی توانسته بود با یک موبایل بصورت مخفیانه با همکار کابل پرس در اندونزی تماس بگیرد می گوید که مسوولین زندان از دادن آب آشامیدنی سالم و غذا به آنان خودداری می کند و وقتی آنان نسبت به این امر اعتراض کردند، به شدت مورد لت و کوب پولیس قرار گرفتند. او می افزاید که مسوولین زندان، غذایی که برای پناهجویان اختصاص یافته را بیرون از زندان به فروش می رسانند.
وضعیت بهداشت در این زندان نیز به شدت نگران کننده است
در این زندان تعداد زیادی از زنان پناهجوی افغانستانی همراه با کودکانشان بندی می باشند و سرنوشت نامعلومی دارند.
آمار دقیقی از تعداد پناهجویان افغانستان که در زندان های اندونزی بندی هستند وجود ندارد اما گفته می شود تعداد آنان بیش از دو هزار تن است.
آنان هنگام تلاش برای عبور از آب های اندونزی و وارد شدن به آب های استرالیا توسط پلیس بازداشت شده اند.
نام آنکه آزادی مطلق از آن اوست
این نامه را از زندان برای شما مینویسم
اولین قربانیها را اواخر2008در حد فاصل کوالالامپورمیدان(ازایلات اندونزیا)گرفت که تعداد آنان به27 تن میرسیدندکه درمیان جانباختگان سه کودک و دوزن نیز بوده و همه افغانستانی بودند.اجساد همه آنان مدتی در سردخانه هاماند و بعد بخاطر بی توجهی دولت کابل همه را در قبرستانی در ولایت میدان اندونزیا دفن نمودند.
پنج شنبه 14 ژانويه 2010
هزاران پناهجوی افغانستان در کشورهای مختلف نیاز به حمایت فوری دارند
دروغ های دسته بندی شده ی مقامات افغان و قراردادهای دو جانبه آنان با کشورهای مختلف، مشکلی جدی دیگر برای پناهجویان افغانستان شده است. کشورهای مختلف با توسل به این قراردادها فشار های زیادی بر پناهجویان می اورند و حتا در کشورهای مقصد گاه تا سال ها منتظر پاسخ از اداره های مهاجرت می مانند.
پنج شنبه 2 سپتامبر 2010, بوسيله ى کابل پرس
پيامها
10 نوامبر 2010, 13:32, توسط سيد طاهر نادری
سلام دوستان گرامی من هم فعلا در اندونزی هستم این ادعای که دوستم دارد من کاملا رد میکنم.
بهترین برخورد با مهاجرین دارند.
نه نان و نه آب و نه هیچ چیزی دیگر را پلیس اندونزی به بیرون از بازداشت گاه میفروشند. بر عکس هرچه که بخواهی در خدمت مهاجرین قرار میدهند ،
ما باید از ملت و حکومت اندونزی تشکر کنیم. و همین طور از سازمان ( یوان اچ سی آر ) و سازمان آی او ایم)