سایبر اکتیویسم، قدرت نرم هزاره ها (بخش 1)
Interdisciplinary Discussions | گپ و گفت های بین رشته ای
زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )
در این بخش از گپ و گفت های بین رشته ای، با فعال شناخته شده ی هزاره حسن علی عدالت، درباره سایبراکتیویسم یا کنش گری سایبری هزاره به عنوان یک قدرت نرم، گپ و گفت مفصلی خواهیم داشت. در این برنامه ی زنده که از یوتیوب و فیسبوک بصورت همزمان نشر می شود، ما تعریفی از سایبراکتیویسم هزاره ارایه می دهیم، سپس ویژگی های آن را در موقعیت و زمینه ای که وجود دارد بررسی کرده و تاثیرات آن را در قسمت اطلاع رسانی درباره وضعیت حقوق بشری هزاره و مقابله با پروپاگاندا و حملات تبلیغاتی علیه هزاره ها، همراه با نقاط قوت و ضعف آن ارزیابی می کنیم.
سایبر اکتیویسم به استفاده از تکنولوژی های دیجیتالی، بويژه اینترنت، و در دنیای نسل 2 وب، استفاده از پلتفورم های شبکه های اجتماعی برای طرح مسایل اجتماعی، سیاسی، انسانی و حقوق بشری جهت تغییرات مثبت گفته می شود. در سایبراکتیویسم از ابزارهای دیجیتالی مانند سایت های اینترنتی، سایت های شبکه سازی های اجتماعی، سایت های دادخواست آنلاین، وبلاگ ها، سایت های ويژه ویدئو و سایر پلتفورم های دیجیتالی استفاده می شود تا اطلاع رسانی شود؛ حامیان حرکت کنند و جنبش ایجاد کنند تا افکار عمومی، پالیسی ها و رفتارها در بخش های مختلف تحت تاثیر قرار گیرند.
سایبراکتیویسم این امکان را بوجود می آورد تا در سطح بین المللی مخاطبان بسیاری پیدا کرده و مسایل مختلف، از جمله حقوق بشر را توسعه داد.