رفتن به محتوای اصلی
پیرمرد، «صدای تهرون» بود

پیرمرد، «صدای تهرون» بود

زمان مطالعه: ( کلمه)
همرسانی:

مرتضی احمدی، بازیگر نمایش، سینما و تلویزیون و صداپیشه هم‌روزگارمان ، امروز یک‌شنبه، 30 آذر 1393 در ۹۰ سالگی به دلیل بیماری تنفسی در تهران درگذشت.

ترانه‌خوانی عنوان‌بندی فیلم «حسن کچل» ساخته زنده‌یاد علی حاتمی، صداپیشگی نقش «روباه مکار» در پویانمای «پینوکیو»، بازی در مجموعه تلویزیونی «آرایشگاه زیبا» که در دهه 70 پخش می‌شد، ترانه‌خوانی او در نوارهای کودکان و شکرستان و نیز نگارش پژوهش‌هایی درباره ترانه‌ها و فرهنگ عامیانه تهران، از کارهای به یاد ماندنی اوست. 

مرتضی احمدی

مرتضی احمدی به دلیل زنده‌دلی‌اش و روحیه تلاشگرش در حفظ میراث فرهنگی و هنری شهر تهران (شهری که دوستش داشت)، انسانی ستودنی بود. «صدای ماندگار تهران»، جاودانه می‌ماند.

پیرمرد دوست‌داشتنی، خداحافظ!

 

گفت‌وگویی صمیمانه با مرتضی احمدی

http://iranwire.com/features/6233/

 

شب مرتضی احمدی در «شب‌های بخارا»

http://bukharamag.com/1393.09.3999.html

 

ای لامروت (آواز مرتضی احمدی)

http://www.4shared.com/audio/VGn5fXle/Ey-Laa-Morovat.html 

Poems for the Hazara

The Anthology of 125 Internationally Recognized Poets From 68 Countries Dedicated to the Hazara.

Order Now
ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس