صفحه نخست > کابل پرس افشا می کند > هدایت امین ارسلا جاسوس چند جانبه و پدر طالبان نکتایی پوش به کرسی ریاست (…)

هدایت امین ارسلا جاسوس چند جانبه و پدر طالبان نکتایی پوش به کرسی ریاست جمهوری چشم دوخته است!

کابل پرس
سه شنبه 22 اكتبر 2013

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

نشر نخست در کابل پرس?: دو شنبه 23 جولای 2012

کابل پرس: یکی از مهمترین مغزهای متفکر فاشیزم؛ جاسوس چند جانبه؛ پل ارتباطی گروه های بنیادگرای قومی با سرویس های استخباراتی غرب؛ حلقه ی ارتباطی تمامت خواهان ظاهر شاهی با گروه های بنیادگرای قومی همچون طالبان؛ پدر طالبان نکتایی پوش همچون اشرف غنی احمدزی، انوالحق احدی و عمر زاخیلوال؛ جهت دهنده ی سیاست های اقتصادی افغانستان طبق خواسته های بانک جهانی، تثبیت کننده ی آمارهای جعلی درباره ی میزان و اندازه ی نفوس اقوام مختلف و پشت پرده ی سیاست های تبعیض آمیز اقتصادی. اینها بخشی از تعریف هایی ست که در مورد شخصیت هدایت امین ارسلا می توان بیان داشت. به این توصیف ها می توان یکی از پدران اصلی فساد و اختلاس را نیز اضافه کرد.

رسیدن به این درجات به موقعیت خاص هدایت امین ارسلای 70 ساله ارتباط مستقیم دارد و فعالیت های هدفمند در چند دهه ی اخیر، از او به عنوان مهره ای کارکشته ساخته است. کند و کاو روابط او با حلقات مختلف، بخوبی می تواند از دست باز او در پیشبرد پالیسی مدام حاکمان و اشغالگران افغان خبر دهد. بگونه ای که اگر بتوان از زلمی خلیل زاد 61 ساله به عنوان سوق دهنده ی اصلی قدرت غرب به نفع حاکمیت های تمامت خواهانه پشتون نام گرفت، از هدایت امین ارسلا باید برادر کلان این جریان نام برد.

تحصیلات در آمریکا، امکانی ممنوع برای غیر پشتون ها

اگر امروز در رسانه ها درز می کند که اسدالله خالد بورسیه های تحصیلی جوانان افغانستانی را برای دانشگاه های خارجی میان پشتون های پاکستانی تقسیم می کند و گستاخانه آن را حق آنان می داند و اعتراض هایی (سست و غیر جدی) را بر می انگیزاند، در چند دهه ی پیش اوضاع به کلی فرق می کرد.

زمانی که حلقه ی نخست طالبان نکتایی پوش که در صدر آن هدایت امین ارسلا قرار دارد، پای به دانشگاه های برون مرزی گذاشتند، میلیون ها تن از شهروندان کشوری که فعلا افغانستان نام دارد، اجازه ی پای گذاشتن به مکتب را در داخل افغانستان نداشتند و دانشگاه رفتن تنها خواب و خیالی بیش محسوب نمی شد. امتیازهایی این چنین تنها چیزهایی اندک برای اشرف زادگان و کسانی بود که در راس هرم قدرت قرار داشتند و این مقامات بود که می توانستند فرزندان و سایر بستگان خود را برای تحصیل به دانشگاه های غرب روان کنند. هدف اصلی اعزام این گروه ها به دانشگاه های خارج از افغانستان، تطبیق پالیسی اشغالگران با سیاست های جهانی و مجهز شدن به دانش جدید برای اشغال و چپاول بیشتر بود. کما اینکه خوشگذارانی و یدک کشیدن عناوین مختلف علمی توسط فرزندان نیز جزو مباهات و افتخارات میان مقامات حاکم محسوب می شد.

تنها چند صباح پیش از آنچه امروز به عنوان سیاست اعزام پشتون ها و ممنوعیت اعزام غیر پشتون ها به دانشگاه های خارج توسط کسانی چون اسدالله خالد به رسانه ها درز می کند، همین سیاست توسط زلمی خلیل زاد در مقام سفیر دولت آمریکا در کابل دنبال می شد. ده ها تن از چهره های جوان پشتون که به عنوان نخبه های پیشبرنده ی جریان پشتونیزم شناخته شده بودند با مشاوره ی Cheryl Benard زن زلمی خلیل زاد راهی ایالات متحده ی آمریکا شدند تا وظیفه ی نسل فعلی طالبان نکتایی پوش را در آینده پیش ببرند. گروه های پشتونیستی دیگر همچون راوا نیز از سفارت زلمی خلیل زاد به یاری Cheryl Benard که مشاور ارشد این گروه محسوب می شود، استفاده ی زیادی برده اند.

همانگونه که قرارداشتن پدر زلمی خلیل زاد به عنوان مقام بلندپایه حکومتی در زمان دیکتاتوری محمد ظاهر امکانات ادامه تحصیل در دانشگاه خارج را برای او مهیا کرد، روابط خانوادگی هدایت امین ارسلا نیز تاثیر مستقیم بر شرایط آینده ی وی داشته تا یکی یکی پله های ترقی را در خدمت پالیسی دوامدار اشغالگران افغان بپیماید. دقیقا مانند نسل بعد طالبان نکتایی پوش همچون اشرف غنی احمدزی، انورالحق احدی و عمر زاخیلوال که امروز سکاندار اقتصاد افغانستان شده اند و اقتصادی بیمار و سرشار از اختلاس و چپاول را تحفه داده اند، هدایت امین ارسلا استعداد خارق العاده ای نسبت به میلیون ها جوان این سرزمین محسوب نمی شد. تنها و تنها همین روابط و قانون وضع شده و وضع نشده ی ممنوعیت برای غیر پشتون ها، اسب ترقی او را افسار کرده بود.

اقتصاد محور تجمع طالبان نکتایی پوش

وزارتخانه هایی که در آنجا پول کلان و اصلی در جریان است، در انحصار کامل و بی قید و شرط طالبان نکتایی پوش می باشد.
نگاهی به فعالیت های حکومتی هدایت امین ارسلا و سایر طالبان نکتایی در قسمت اقتصاد بخوبی نشان می دهد که در کنترل قرار دادن شاهرگ های اقتصادی افغانستان توسط آنان، برنامه ای کاملا پلان شده می باشد.

برای نمونه در قسمت هدایت امین ارسلا:

  • وزیر مالیه ی حکومت انتقالی مجاهدین، در هنگاهی که به عنوان یکی از اعضای پایه گذار و اصلی محاذ ملی به رهبری گیلانی فعالیت می کرد.
  • نخستین وزیر مالیه پس از برچیدن امارت اسلامی طالبان
  • رییس کمیته همکاری اقتصادی حکومت کرزی
  • وزیر تجارت حکومت کرزی
  • و مشاور ارشد حامد کرزی تقریبا در همه ی زمینه ها بويژه اقتصاد. کرزی به او جایگاهی مانند صدر اعظم را داده است.

او پست های کلیدی و مهم دیگری را نیز اشغال کرده است که از جمله می توان به عضویت در شورای امنیت ملی و کمیته ی ملی احصائیه اشاره نمود.
وزرای مالیه ی پس از هدایت امین ارسلا، همه از یک مکتب فارغ شده اند و یک خط اصلی را دنبال می کنند:

- اشرف غنی احمد زی طالب نکتایی پوش و یکی از شاگردان ارسلا که سیاست های شوم قبیله سالاران را دنبال می کند. چهره ای قانون شکن که سرمایه گذاری لازم استخبارات غرب روی او و تلاش مستمر و جدی در جهت منافع تمامت خواهانه مانع از دور شدن او از هرم قدرت شده است.

  • انورالحق احدی طالب نکتایی پوش دیگر؛ ذخیره ای پس از اشرف غنی در پست وزارت مالیه؛ شوهر فاطمه گیلانی؛ متهم به اختلاس میلیون ها دالر و وزیر فعلی تجارت.
  • عمر زاخیلوال طالب نکتایی پوش دیگر، چهره ای جوان تر نسبت به وزرای قبلی و مستعد برای پیش بردن سیاست های چپاولگرانه ی حاکمان افغان.

فعالیت های اقتصادی سر حلقه ی اصلی دیگر طالبان نکتایی پوش زلمی خلیل زاد در بخش های مختلف از جمله نفت، خود حدیثی مفصل می باشد.

این گروه از طالبان نکتایی پوش در حقیقت چهره های بارز و رهبری کننده ی جریان پشتونیزم می باشند که برنامه های مختلف استعماری را در بخش اقتصاد پیش می برند. یکی از نتایج ساده ی فعالیت های آنان توزیع ضد ملی و تبعیض آمیز بودجه ملی می باشد. طوری که ولایت های پشتون نشین باید بیش از هشتاد درصد بودجه را دارا باشند و چندین ولایت از جمله دایکندی، بامیان، غور، بدخشان و بادغیس کمتر از دو درصد.

حلقه های ارتباط دهنده ی قدرت و سرویس های استخباراتی

* هدایت امین ارسلا
این گروه از طالبان نکتایی پوش در حقیقت چهره های بارز و رهبری کننده ی جریان پشتونیزم می باشند که برنامه های مختلف استعماری را در بخش اقتصاد پیش می برند. یکی از نتایج ساده ی فعالیت های آنان توزیع ضد ملی و تبعیض آمیز بودجه ملی می باشد. طوری که ولایت های پشتون نشین باید بیش از هشتاد درصد بودجه را دارا باشند و چندین ولایت از جمله دایکندی، بامیان، غور، بدخشان و بادغیس کمتر از دو درصد.

اگر حلقاتی مانند فاروق وردک و حنیف اتمر از مسیر استخبارات پاکستان و وابستگی به رژيم ها و گروه های جنگی پس از محمد ظاهر راه ترقی را پیموده و به سرعت جذب نهادهای خودکامه ی پشتونیزم شدند، هدایت امین ارسلا، یک سر و گردن از آنان بالاتر بوده و با یک نسل تفاوت، از طریق استخبارات غرب و سپس با کنترل روابط با گروه هایی مانند محاذ ملی، در جریان استخباراتی پاکستان قرار گرفتند. با این وجود در جریان جنگ سرد و در خدمت قرار گرفته شدن گروه های مجاهدین برای نبرد با ارتش سرخ، برخی کشورها مانند هلند، مهره های جاسوسی خود را از طریق گروه هایی چون گروه اسلامی حکمتیار می یافتند. این مهره ها گاهی به عنوان راه بلد و گاهی به عنوان مترجم در خدمت گرفته می شدند و کم کم جذب نهادهای استخباراتی می شدند. مسیر پاکستان نیز مسیری مطمئن برای غرب در جهت سرکوب ارتش سرخ محسوب می شد. کسانی مانند احسان الله توره باز، سفیر اصلی افغانستان در هلند (اتفاقا مانند سایر طالبان نکتایی پوش تاجر) و جهت دهنده ی سیاست این کشور علیه غیر پشتون ها، گرچه پیشینه ی خانوادگی در قدرت داشتند اما گفته می شود از همین مسیر راه خود را پیموده اند.

هدایت امین ارسلا همزمان با کار در بانک جهانی، ارتباطات نزدیک با محمد ظاهر داشت. در ماه سپتامبر 2001 از جانب محمد ظاهر در کنفرانس بن ظاهر شد. از جانبی او یکی از پایه گذاران محاذ ملی و افراد نزدیک به رهبر این جریان سید احمد گیلانی بود. ارتباطات خانواده ی گیلانی با قدرت ظاهر شاهی بسیار نزدیک بود و نه تنها حکومت محمد ظاهر، بلکه سایر حکومت های پشتونیستی پس از وی مانند طالبان نیز، روابط سردی با این خانواده نداشتند.

با این وجود یکی از حلقه های ارتباط محاذ ملی و سپس فرزندان سید احمد گیلانی مانند فاطمه گیلانی با حکومت های غرب بويژه آمریکا هدایت امین ارسلا محسوب می شود.

در جریان پیشروی طالبان برای ایجاد امارت اسلامی، محاذ ملی و تمام نیروهایش مانند تقریبا تمام گروه های جهادی و غیر جهادی پشتون در اختیار طالبان قرار گرفت. با این وجود با توجه به چهره ی خشن طالبان، در معادلات سرویس های جاسوسی غرب بويژه آمریکا و البته روابط سنتی ملایانی چون گیلانی با انگلستان، از کسی به عنوان هدایت امین ارسلا به عنوان پیش برنده ی جریان پس از طالبان یاد می شد.

از همین رو ارتباطات در هم تنیده ی قدرت و بواسطه ی آن ارتباطات خانوادگی و البته ارتباطات عمیق با استخبارات غرب شرایط را برای جابجایی این عناصر در بدنه ی حکومت کرزی و کنترل شاهرگ های اصلی آن فراهم کرد.

آخرین شانس نشستن بر کرسی ریاست جمهوری برای هدایت امین ارسلا

مهره ی 70 ساله ی سرویس های جاسوسی و مغز متفکر اشغالگران افغان گرچه از بیماری های مربوط به کهولت سن و چاقی رنج می برد اما هنوز امیدوار است با اجماع نظر گروه های طالب، حکمتیار، افغان ملت ،تیم کرزی و هماهنگی با سرویس های استخباراتی خارجی بويژه استخابارات پاکستان آی اس آی، بر کرسی ریاست جمهوری افغانستان تکیه بزند. سال 2009 برای او فرصت چندانی نبود تا بخت خود را بیازماید. حامد کرزی مهره ی دیگر سرویس جاسوسی آمریکا آی ای اس که با هلیکوپتر آمریکایی و افسران ويژه این کشور برای رسیدن به ارگ همراهی می شد، طعم قدرت را چشیده و نمی خواست از این کرسی جدا شود. در سال 2009 به میدان فرستادن اشرف غنی احمدزی تنها آزمایشی برای اشرف غنی محسوب می شد تا توان و میزان نفوذ این مهره ی دیگر آی اس آی، پس از سال ها آموزش و خدمت سنجیده شود که تقریبا علی رغم پشتیبانی تبلیغاتی شبکه هایی همچون سی ان ان و هزینه ی گزاف با شکست مواجه شد.

در انتخابات احتمالی 2014 مهره هایی همچون اشرف غنی نیز باز هم با حمایت مالی بیشتر مورد آزمایش قرار می گیرند. با این وجود، اگر تبلیغاتی نیز برای طالبانی چون قیوم کرزی که در آمریکا رستوران دار بوده صورت می گیرد و یا طرح دوباره علی احمد جلالی، صرفا گمراه کردن افکار عمومی محسوب می شود. از طرفی تیم حزب اسلامی با مدیریت فاروق وردک و کریم خرم تلاش دارند تا با تفاهم استخبارات پاکستان آی اس آی و سپاه پاسداران ایران، داود عمرزی عضو حزب اسلامی را برای انتخابات احتمالی بعدی مطرح کنند. با این وجود قدرت ارسلا برای اجماع عمومی بین نیروهای تمامت خواه پشتون و استخبارات خارجی بسیار بیشتر از عمرزی می باشد.

گرچه هدایت امین ارسلا در چند دهه ی گذشته فعالانه برای اهداف استخباراتی غرب و پالیسی خشونت اشغالگران افغان کار کرده اما همیشه کوشش نموده که یک پای خود را در پشت صحنه ی سیاست و اقتصاد نگه دارد و کمتر در معرض دید رسانه ها به عنوان مقامی مسئول قرار داشته باشد. این تاکتیک او باعث شده که رسانه ها هیچ نگاه انتقادی به عملکرد وی نداشته باشند و آنچه براستی انجام داده و در سر دارد از دید افکار عمومی پنهان بماند.

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • امیدوارم مردم ما با بیداری عمل کنند و در انتخابات آینده یک غیر پشتون مستقل را انتخاب نمایند.

  • چرا ما اینها را ترور نمیکنیم؟

    • اینها خودشان حامیان ترور استند.

    • یعنی اینها که نکتایی را شخ بسته کردند، به انها که واسکت انتحاری را شخ بسته اند، کمک میکنند که ما را ترور کنند و ما شب تا صبح غیر از فریاد کاری دیگری نمیتوانیم؟

  • افغانستان بي له پښتونه افغانستان نشي پاتي کيداي بايدپدي د ټولوسرخلاص شي .SADDAT

  • afghanistanpress au ka tadjekpress

  • ای اوغانان ( پختانه ) سومره بی غیرت خلک یی تاسی خپل هر سه خرسوی تاسو ته په خوشئ نوم , قدرت ورکه او پیسی ورکه بس خپله خزه او لور گان ورکوئ , وطن خوهسی ستاسی نده اوغانان له ننئ پاکستان سخه د دغه هدف دپاره راوستل شوی دی د دوی باداران د تاریخ په اوگدو کی له دغه پلورونکی خلک سخه رکم رکم استفادی کلی دی نارینه یی غلامان وو خزینه یی د انگریزانو ساعتیری لپاره استفاده کیده بنا" پردی کدرتونه دیر شه تجربی او شناخت له پشا تین سخه لری او په دغه وروستی دیرش کلو راهیسی پرته له انگریزانو سخه امریکا , عربان او دال خور پنجابی پاکستان هم دوی اجیران کوی دیره خنداور دی چه پختانه دغیرت او نارینتوب چغی وهی دوی فکر کوی چه هر بی ناموسی وکه خو خلک ووزنه دا غیرت دی دا هم ورته انگریزا ن زده کلی دی چه تاسی خو پختون یاست د غیرت شهامت مردانگی خلک , تاسی باید حکومت وکی . هغه دی چه د پختون په نامه بیگانگان حکومت کوی او زمونز وطن تاراج کوی . پختنو وگورئ , تاسی ولی حتا د پنجابیان چه پخپله نوکر او گوداگئ دی , مزدوری کوئ او خپل ناموس او زمونز وطن ورته خرسوئ خو دی ته حاضر نه یاست چه دبل قومونو خلک حکومت کی شریک شی ؟ زکه چه غیر اوغان خلک تاسو وطن پلورولو ته اجازی نه ورکوی اوتا سی باداران دی باندی خه پوهیگی , زکه تاسو ته دا امر کوی . نه شرمیگی او فخر هم کوئ چه د غلوو قدرتونوپه زور کی حکومت کی ناست یی او صلاحیت ستاسی بادارانو په لاس کی دی . یهودیان او غربی اسلام دشمن اوتاراجگر قدرتونه تاسو نه دومره استفادی کلی چه هغوی خپلی پکی باور نه وو . تاسو په واسته کی اسیا بر اعظم کنترول لاندی راولل او اسلام اوغانی او طالبی جور کلل چه وحشت ته بدل شوه لگ پاتی دی چه له مینزه یوسی هسی بد نام یی وکله چه دنیا ورته کرکه کوی او د اوغانستان نوم یی ورسره , در سته دی چه تاسی ته پیسی درکوی او حکومتی چوکی گانو ته کخینوی خو تاسو دسی په تول دنیا کی بد نام کلی چه نلی درته نفرت کوی , خو دا مرحله تیریزی د دنیا سیاست , خواستونه او شرایط بدل شوی دی دیر زر به وی چه دا غربیان لکه کلوخ تاسو سره خپل کونه پاک کلی او خاک انداز اوغرزوی . گرچه ستا سی حیوانی لوز ماته شه زده نه ده خو مجبور شوم چه ولیکم چه زان وپیزنی اوهسی دغیرت چغی مه اووهی .

  • نکتایی خوب مگر ریش بزی چندان خوب نی مگر بهتر از پیراهن تنبان چتلسانی اگر یک ریس جمهور پیراهن تنبان ببوشد مرغ دزد واری معلوم میشود .دریشی خوب تکنوکرات خوب مگر ملیت پرستی قاتل مردم غریب افغانسان است . این تحصیلکرده ها نه در فکر ملیت پرستی بلکه در فکر خدمت به عام ملت باشد

  • این تحصیل کرده ها.اول خط دیورند را به رسمیت بشناسد چرا که از امضای این خط منحوس تا حالا این پاکستانی ها دشمن ما شده اکنون این یک خط بین الملی شناخته شده است و پاکستان به هیچ قیمت این خط دیورند را تغییر نخواهد داد واین پشتون ها ییکه انطرف خط دیورند است نیز خوش است با پنجابی ها باشد چرا زبان اردو اموخته به رده بالا پست های دولتی شامل است چه بسا در استخبارات نظامی پاکستان عضویت دارد و کمر به نابودی افغانستان بسته واین پشتون های دولتی پاکستانی در عوض اینکه درصدد از بین بردن خط دیورند والحاق مناطق پشتون نشین به افغانستان باشد اینها در صدد نابودی کامل افغانستان است. پس چرا بهتر مشکل از ریشه حل نشود دولت افغانستان طی برگزاری یک لویه جرگه رسما خط ذیورند را به رسمیت بشناسد و معاهده دوستی همکاری با پاکستان امضا نماید در غیر ان توسط این پنجابی ها و پتان های رده بالای دولتی واستخباراتی پاکستان در افغانستان همین انفجار انتحار بد بختی وبرادر کشی دوام داشته و دامن زده خواهد شد.

  • اقای صبا , خودت فکر میکنی که اوغانهای وطن ما قصد الحاق صوبه پختونستان را به اوغانستان دارند مگر اشتبها میکنی , انها هیچ زمانی چنین مفکوره و شهامت اینکار را نداشته اند روی این مسئله صرف روسها بخاطر تیره ساختن روابط با غرب ودشمنی با پاکستان حکومتهای قومپرست کشور ما را تحریک مینمودند تا بدامن انها افتاده و راه مداخله شانرا در وطن ما باز کنند که تمام بدبختی امروز نتیجه ان است وحکومت فاشیستی و مزدور امروزی اوغانستان به خاطر تحفه نمودن وطن ما به باداران پاکستانی شان نمی خواهند خط دیورند را برسمیت بشناسند

  • اگر ما و شما دقت کنیم، تمام این طالبان نیکتایی بوش حد اقل نصف عمر خود را در امریکا زندگی کرده اند ولی باز هم از از همان تفکر قبیلوی و ذهنیت بدوی - قومی بشتونوالی تیر نشده اند. این در حقیقت، برای خود بشتون یک فاجعه است که فرزندان تحصیل کرده اش از امریکا، بشتونوالی و افکار قبیلوی وتوحش را برای شان به ارمغان می اورند.
    لعنت و ننگ بر این خاینین و وطن فروشان که در ظاهر انسان اما در باطن هیولا هستند.
    لعنت بر هر کس از اقوام غیر بشتون که به این خاینین و دزدان فاسد رای بدهند.

    • هد ا یت ا مین ا رسلا ، سر و صورت خود ر ا خو ب آ را سته ا ست برا ی نما یش گذ ا شته شود میشود .

  • هموطنان عزیز سلام
    ریس جمهور آینده این اقا نیست. کرزی اقای ارسلا را گنگه مینامد. هرگاه اورا فرا خواند به امر دفتر خود میگوید که گنگه را صدا کند.در مورد اینکه معاشخور چندین استخبارات است من با شما هم نظرم. وقتی وزیر تجارت بود چوکی ها را شش ماهه سرقفلی میداد.در مورد دزدی چپاول وخیانت تیم حامد جان کرزی چه بگوییم او خود معترف ا ست. این شخص در لباس مردم خود را جا داده در غیر ان همان بشقاب شوی رستورانت بیش نیست. موصوف مفسد ترین رهبر جهان در اوراق تاریخ ثبت گردیده است.کرزی میداند که یا ارگ و یا مرگ. دوسیه ها ی او و همه اعضای تیم اش آماده است ٬ البته بعد از سقوط نظام قرون وسطایی طالبانی او .

  • در ۲۶۰ سال اینها ۲۶۰ دیوانه را شاه و وزیر کردند چی شد که حالا این پیرشان امده.

  • از امریكا و حامیان شان نباید انتظار دیگری داشت. آنها اشخاص همقماش كرزی وملاعمر را بكار خواهند گمارد تا هر چه بیشتر ملك را به لجنزار تبدیل كنند. همه اینها در فكر یگانه چیزی كه نیستند مردم وطن است.
    پس ریشه را در سیاستهای آنها باید جست، زیرا همه بدبختیهااز جمله انواع تبعیظات و تفرقه از آوان تا بحال كاشت آنها بودند كه اكنون به ثمر رسیده.
    تا زمانیكه ما مستقیم و یا غیر مستقیم، فهمیده و یا ناآگاهانه زیر تاثیر اینچنین سیاستها باشیم و متوجه وحدت ملی نگشته و به تبعیظات دامن بزنیم، در حقیقت به اینها خدمت كرده ایم.
    به اساس روشهای خاصی كه ازسالهای متمادی در پیش گرفته اند من و تو را كه شاید یك قلم بدست ساده باشیم زیر بار عقده های گوناگون مجبور ساخته كه راه حل غیر منطقی را انتخاب كرده و به اصطلاح كله به كله همدیگر بزنیم كه تو پشتون هستی و من هزاره ام. در حالیكه در بین همین هزاره ها هم موجوداتی پیدا میشوند كه دست شیطان را از پشت بسته اند چه رسد به كرزی.
    و در بین هر قوم و طایفه دیگر نیز بهمین منوال.
    اما در بین همه اقوام و ملیتها انسانهای پیدا میشوند كه بمراتب با احساس تر از من و توست.
    خلاصه اینكه دامن زدن به نفع سیاست استعمارگران شایسته من و تو نیست و نباید با اینگونه اعمال هیزم در آتش دشمنان انداخته و آنها را به اهداف شوم شان نزدیك و نزدیكتر ساخت.
    ومن الله توفیق
    صورتگر

  • از گفتن بي فا ايد چي سعو د ميبر ي اگر دل سوز وطن استي بيا ه در ميدان

  • ریش ازین احمق برس کمود واری است که از کله اش بگیری وهمرای ریش اش کمود را خوب صافی کنی چوچه انگلیس همن حالا با تمام اولادهایش امریکایی ها گشت و گذار و عیش دارند و خودش برای جاسوسی به این جا آمده اگر غیرت دارد باید برود و زن خود را در امریکا نگاه کند

  • هر كس ريس شو د فقط مسلما ن با شد نه خلقي نه طأ ليب مسلما نما ه ما قبو ل د ا ريم

  • امیدوارم که کسی در انتخابات سال 93 انتخاب بشه که لیاقت مردم عزیزمان راداشته باشه وزیر دست امریکا نباشه ودر کشور اشتغال زایی را افزایش بده به امید پیشرفت وترقی کشور عزیزمان افغنستان باتشکر و باافتخار یک افغانی

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس