صفحه نخست > دیدگاه > هکرهای سایت شورای امنیت ملی افغانستان: پاکستانی ها امنیت گرفته نمی توانند!

هکرهای سایت شورای امنیت ملی افغانستان: پاکستانی ها امنیت گرفته نمی توانند!

مرتضی رحیمی
سه شنبه 10 آپریل 2012

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

Aet Crew یکی از هکرهای تیم افغان اکسپلویترز می گوید: "وب سایت های دولت افغانستان، از پایین ترین سطح امنیتی برخوردار هستند. این وب سایت ها توسط قراردادهای ناشفاف به شرکتهایی داده شده که عمدتاً از سرورهای ارزان پاکستانی که در پایین ترین سطح امنیتی قرار دارند استفاده می کنند."

بامداد روز اول ماه مارچ سال جاری میلادی بود که وب سایت رسمی شورای امنیت ملی www.nsc.gov.af توسط فرد یا گروهی هکر ناشناس مورد حمله قرار گرفته و هک شد.
وب شورای امنیت ملی افغانستان بزرگترین مرجع امنیتی کشور مدت بیش از 24 ساعت از در اختیار هکرها قرار داشته که در صفحه اصلی آن تصاویر اسامه بن لادن رهبر شبکه القاعده و پیامهایی علیه یی مسیحیان، یهودیان و شیعیان نوشته شده بود.
شخصی که ادعای هک این سایت را نموده بود؛ خود را "مروان النعیمی" وابسته با شبکه القاعده معرفی نموده بود.

اما حال که نزدیک به 40 روز از هک وب سایت رسمی شورای امنیت ملی می گذرد، این وب سایت تاهنوز دوباره فعال نشده و زیر و با رفتن به وب سایت شورای امنیت ملی کشور به پیام "Website is currently under maintenance" روبرو می شویم.
هک وب سایت رسمی شورای امنیت ملی کشور، سروصداهایی زیادی را بلند نمود و رسانه های بین المللی ان را به نوعی آغاز مبارزه جدید شبکه القاعده تلقی نموده بودند اما آیا به راستی این وب سایت توسط هکرهای وابسته به شبکه تروریستی القاعده هک شده بود؟
در این اواخر و همزمان با هک شدن وب سایت رسمی شورای امنیت ملی کشور، گروهی به نام "افغان اکسپلویترز تیم" به صورت گسترده فعالیت خود را آغاز نموده و دست به هک نمودن سایت های مختلف می زند.
وب سایت های مختلفی توسط این تیم هکر که ادعا می کنند افغان هستند، هک شده است که می توان به وب سایت های هویدا www.howayda.com ، وب سایت ائتلاف ملی www.nca.af ، وب سایت خبری پاکستانی http://www.psa.net.pk/ وب سایت رسمی انجمن قلم افغانستان www.afghanistanpen.com و بر طبق ادعای این تیم وب سایت رسمی گروه طالبان www.alemara1.com اشاره نمود.
پایگاه خبری افغانستان اکسپرس با نشر گزارشی در نخستین روزها پس از هک شدن وب سایت شورای امنیت ملی بیان نمود که فردی که سایت شورای امنیت ملی را هک کرده است، هیچ وابسته گی به شبکه القاعده نداشته بل از خواسته تا از نام الفاعده جهت مشهور شدن و رسانه یی شدن هک سایت شورای امنیت ملی افغانستان استفاده نماید.
با این حال، در گفتگویی که با یکی از هکرهای تیم "افغان اکسپلویترز تیم" داشتم، این فرد هک وب سایت شورای امنیت ملی را کار "افغان اکسپلویترز تیم" بیان نموده و هدف از آن را نیز نشان دادن پایین بودن سطح امنیتی سایتهای دولتی افغانستان ذکر نمود.
این شخص با نام مستعار AET CREW خود را معرفی کرده و از افشای مکان بود و باش خویش خود داری نمود.
AET CREW می گوید، افغان اکسپلویترز تیم سایت شورای امنیت ملی را هک نمود اما توسط شخصی که خود را "مروان" معرفی کرده، دیفیس شد.
در اصطلاح هکرها "دیفیس" به حالتی گفته می شود که یک هکر به سایت قربانی موفقانه نفوذ پیدا کرده و می خواهد تا صفحه اصلی سایت را تغییر دهد. به این حالت می گویند "سایت دیفیس" شد.
وی تصاویر ذیل را که از هنگام هک شدن سایت شورای امنیت ملی افغانستان گرفته شده است، ثبوتی ادعای هک شدن این سایت توسط خودشان بیان می نمایند.

این تصاویر نشان می دهد که چگونه هکرها به کلمه و رمز عبور وب سایت شورای امنیت ملی دست یافته و وارد صفحه اصلی کاربری سایت شده است.

در این تصاویر هشدار داده شده است که باید امنیت سایت های دولتی افغانستان بلند برده شود.

AET CREW یا این هکر تیم افغان اکسپلویترز می گوید،" سایت را ما هک کردیم که و پیام ما علیه ایرانی ها و پاکستانی ها بود و نه کسی دیگر (مسیحیان، یهودیان و شیعیان) و سایت شورای امنیت توسط ما اکسس شد اما این شخص عرب "مروان" ان را دیفیس نمود."
وی می گوید، "ما به هک کردن سایت ها ادامه می دهیم تا دولت افغانستان قبول کند که امنیت سایتهای شان ضعیف است و پاکستانی ها به سرورهای ما دسترسی دارند.
او می گوید، وب سایت های دولت افغانستان در سرورهای پاکستانی می باشد و امنیت ان نیز به دست پاکستانی ها است و پاکستانی ها نمی توانند امنیت لازم سایتها تامین کنند.
AET CREW می گوید، هدف تیم افغان اکسپلویترز از هک سایت شورای امنیت ملی این بود که ثابت گردد که پاکستانی ها امنیت سایت ها را گرفته نمی توانند.
وی میگوید، سایت های دولتی افغانستان از سرورهای پاکستانی با امنیت ضعیف استفاده می کنند و در تمام دستگاه دولت افغانستان، دستگاه های جاسوسی پاکستان، ایران و امریکا فعال است.

او به دولت افغانستان پیشنهاد می کند که امنیت سایتهایش را به تیم افغان اکسپلویترز بدهد. او می گوید: " امنیت را به ما بدهد و ما را به صورت رسمی قبول کند."
AET CREW این هکر تیم افغان اکسپلویترز می گوید، افغان اکسپلویترز تیم دارای 5 هکر می باشد که همه افغان هستند و تاکنون صدها سایت های مهم دولتی داخلی و خارجی را هک نموده است.
به گفته این شخص، افغان اکسپلویترز تیم طرح هک سایت های زیادی را روی دست دارد.


نشر کامل گفتگو با AET CREW این هکر تیم افغان اکسپلویترز به زودی نشر می گردد

آنلاین :
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • با سلام
    دوست عزیز این سایت که هک شده
    از یک پلاگین جوملا بود
    چی دارد دیگه مثل این سایت را هک کردن از آب نوشید هم ساده تر است
    این تیم افغانی هم دیگه خیلی زیاد گفته قرارداد دولتی دو سایت پوچ از اکسپلویت های injector دیفس کرده خوش است
    هکر شده بچه
    بله سایت های افغانی خیلی زیاد از لحاظ امنیتی ضعیف است
    حتی وبسایت ریاست جمهوری که هکر میتواند خیلی کارها کند
    Anonymous میایه سایت امنیت ملی افغانستان ره هک میکنه
    مردم از خنده
    0
    اعضای تیم Afghan Exploiter Team هم که
    مردم از خنده

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس